Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: BWIN
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 1,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 90% - 100%
Klanten bediend: Ferretería industrial frank SAC
Lorena Morales Reyes: STEELMOR INDUSTRIE (PTY) LTD
Inleiding
Inleiding van BWIN

 
CHINA Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
Co. van de PRECISIEhulpmiddelen van SHENZHEN BWIN (SHENZHEN), Ltd (dat hierna als BWIN-bedrijf wordt bedoeld) wordt gevestigd in Songgang Industriële streek-Shenzhen het stad-grootste centrum van de de productenvervaardiging van het wolframcarbide in Azië.
 
BWIN-het bedrijf heeft productietechnologie, een sterk wetenschappelijk onderzoek en een ontwikkelingsteam, moderne standaard indexable tussenvoegselproductielijn, CNC de draaiende productielijn van de hulpmiddelbar, algemene de molenproductielijn van het Carbideeind, PVD-deklaagproductielijn vooruitgegaan, en een onderzoek en ontwikkelingscentrum die wetenschappelijk onderzoek en toepassingsonderzoek integreren. gevestigd
 
 
BWIN-het bedrijf specialiseert zich in het voorzien van klanten die van het diverse merken en de niet genormaliseerde deklagen van PVD en CVD-, het high-precision draaien, het malen, het scheiden, het boren, het groeven en indexable draad CNC Tussenvoegsels en scherpe hulpmiddelen aanpassen. en met een verscheidenheid van verwerking van materialen geschikt om te eindigen, semi-beëindigt en ruwe bewerking de overeenkomstige spaander-brekende groef. specifiek aan het verstrekken van technische oplossing voor autodelen, werktuigmachines, vormen. ruimte en andere industrieën. Het bedrijf streeft ernaar om diverse soorten scherpe hulpmiddelen te veroorzaken om de uitdaging van de klant te ontmoeten damands.
 
 
BWIN-het bedrijf hangt altijd klant-gecentreerd aan en klantgericht, bevordert krachtig technologische innovatie, bevordert krachtig technologische innovatie, voert volledig het kwaliteitsbeheersysteem en milieubeheersysteem uit, concentreert zich dicht op klantenbehoeften, en verbetert onophoudelijk productkwaliteit en de technische diensten.
 
BWIN Company hangt het principe van „integriteit en innovatie aan, is het wederzijdse voordeel en win-win“ om hogere waarde voor klanten te creëren onze constante verplichting, BWIN Company verheugt zich oprecht op het samenwerken met u!
Geschiedenis

Ontwikkelingsgeschiedenis van BWIN

 

CHINA Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

BWIN-de HULPMIDDEL Beste Dienst


 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

BWIN-HULPMIDDELaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Wij konden Carbidetussenvoegsel en de steekproef van de eindmolen verstrekken kostenloos, maar de vracht is veroorlooft zich door de klanten.

 

7-10 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

CHINA Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Warme Familie van BWIN


 

CHINA Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

   

BWIN heeft de hoogste R&D-technologie in de industrie, en de hoogste talenten in de industrie aangeworven om een teamhoogtepunt van uitstekende kwaliteit van de jeugd, vitaliteit en hartstocht te bouwen; Het gelukkige werk, het gelukkige leren en de gelukkige groei zijn de kernwaarden van ons werk. Wij zijn niet alleen collega's en vrienden, maar ook zoals familieleden die zij aan zij vechten. Welkom om zich bij BWIN aan te sluiten!

 

 

om de teamleden te maken hun professionele capaciteit en kwaliteit systematischer en ruim verbeteren, zullen wij regelmatige beroepsopleiding hebben.

 

 

Ons professioneel team heeft de recentste professionele kennis en de rijke ervaring van de producttoepassing. Volgens de groeiende marktvraag, organiseert het bedrijf vaak personeel uitgaan om aan technische forums, producttentoonstellingen en andere vergaderingen in de relevante industrieën deel te nemen, de geavanceerde ervaring van anderen te leren, de professionele kennis van nieuwe technologieën en nieuwe processen te begrijpen en te beheersen, en de toepassing te bevorderen in de fabriek, leggend goede fundamenten voor het handhaven van een team van uitstekende kwaliteit dat tempo met The Times houdt en houdt vernieuwend.