Profiel QC

Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

 

Kwaliteitscontrole:
1. De grondstof van het wolframstaal gaat de molen die in poeder in moet worden gemalen, en na het drogen, wordt het verzonden naar het laboratorium voor kwaliteitscontrole.
2. Het geteste poeder wordt toegevoegd met een bindmiddel en in een pers met een druk van tot 12T voor het drukken en het vormen toegevoegd. Elk blad wordt gewogen en door de exploitant volgens de verordeningen willekeurig gecontroleerd.
3. Het gedrukte blad wordt gezet in de sinterende oven voor verhardende behandeling de op hoge temperatuur van 1500°C, die 13 uren vergt.
4. Het malen van het met 150 miljoen uiterst kleine malende wielen van de procesdiamant om fijne en verenigbare grootte, groef en tolerantie te bereiken
5. De meeste bladen moeten worden met een laag bedekt, en het ingevoerde Balzers-deklaagproces wordt gebruikt om de prestaties van de bladen door het volledige proces stabieler te maken, worden de bladen regelmatig geïnspecteerd in het laboratorium en ondergaan een handinspectie alvorens zijnd laser duidelijk die en voor verzending wordt verpakt.