lopende band
Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 0
Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 1
BWIN-Co. van PRECISIEhulpmiddelen (SHENZHEN), Ltd (hierna als BWIN-bedrijf wordt bedoeld) wordt gevestigd in Songgang Industriële streek-Shenzhen het stad-grootste centrum van de de productenvervaardiging van het wolframcarbide in Azië dat.
 
BWIN-het bedrijf heeft productietechnologie, een sterk wetenschappelijk onderzoek en een ontwikkelingsteam, moderne standaard indexable tussenvoegselproductielijn, CNC de draaiende productielijn van de hulpmiddelbar, algemene de molenproductielijn van het Carbideeind, PVD-deklaagproductielijn vooruitgegaan, en een onderzoek en ontwikkelingscentrum dat wetenschappelijk onderzoek en toepassingsonderzoek integreert. gevestigd
OEM / ODM

Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

BWIN-het bedrijf specialiseert zich in het voorzien van klanten van het diverse merken en de niet genormaliseerde deklagen van PVD en CVD-, het high-precision draaien, het malen, het scheiden, het boren, het groeven en het inpassen van carbide, cermet en aluminiumtussenvoegsels. 1 beetjecnc de tussenvoegsels en de ondersteunende high-precision scherpe hulpmiddelen, en zijn uitgerust met overeenkomstige spaander-brekende groeven geschikt om te eindigen, semi-beëindigt en ruwe bewerking van diverse verwerkingsmaterialen. De steunoem/odm aanpassing, u moet slechts de ontwerptekeningen van het product verstrekken, zullen wij u van een algemeen plan van de hulpmiddelverwerking, voorzien en zullen uw productiebehoeften begeleiden!

R & D

Shenzhen Bwin Precision Tools Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

BWIN-het bedrijf hecht groot belang aan productinnovatie en onderzoek en ontwikkeling, en investeert een partij in onderzoek en ontwikkeling elk jaar, en uitstekende resultaten bereikt. Het bedrijf heeft opeenvolgend geavanceerd het testen materiaal zoals Duits vijf-as geavanceerd malende machinemateriaal, Saili-deklaagmachine, het testen van Zoller G3 materiaal, Zwitserse Balzers-deklaagtechnologie van uitstekende kwaliteit en Japanse Keyence, evenals uitstekende stempelmachines, hoog vacuüm voor het sinteren van oven, naast volledig het machinaal bewerken materiaal geïntroduceerd, hebben wij ook nauwe samenwerking met binnenlandse en buitenlandse fabrikanten van de grondstoffen van uitstekende kwaliteit van het wolframstaal, en de kwaliteit van producten wordt gewaarborgd door zowel grondstoffen als technologie. Wij hebben volledig, geavanceerd en efficiënt productiemateriaal. De fabriek produceert 24 uur per dag zonder onderbreking, met een maandelijkse output van meer dan 300.000 stukken. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015 om productkwaliteit en levering te verzekeren.